Tandartsprijktijk Wijck
de praktijk

de praktijk

Tandartspraktijk Wyck in Maastricht bestaat ruim veertig jaar. Het sfeervolle stadsdeel Wyck in Maastricht is altijd onze thuisbasis geweest, sinds tien jaar is de praktijk gevestigd in het historisch pand aan de Hoogbrugstraat. Het team bestaat uit een tandarts, twee preventieassistenten en twee tandartsassistenten.

Tandarts Karl Schneider volgde zijn studie Tandheelkunde in Nijmegen en deed meer dan 25 jaar ervaring op in multidisciplinaire klinieken in binnen- en buitenland. De assistenten Riny, Jeanne, Stephanie en Lea zijn al jaren vertrouwde gezichten in de praktijk.

Goede tandheelkundige zorg gaat verder dan het onderhouden van tanden en kiezen, luisteren naar de patiƫnt en persoonlijke aandacht zijn volgens ons net zo belangrijk. De informele opzet van de praktijk zorgt voor ontspannen sfeer. Vanzelfsprekend is de praktijk uitgerust met de modernste apparatuur en hanteren wij de hoogste hygiƫnestandaarden.

Tandartspraktijk Wyck is aangesloten bij de Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT), de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) en het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

Ook beschikken wij over een klachtenregeling die u kunt opvragen bij de praktijk.

team fototeam foto